Handlekurv

Din handlevogn er tom!
Hvis du handler for 1000 kroner mer, får du fri frakt!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

by TiMo


by TiMo er et norsk merke som ble etablert av Tina Mollat i 2004. Hun ønsker å tilbyd noe mer enn bare et nytt plagg. Hun ønsker å lage noe med hjertet, plagg som har en verdi, og derfor har hun stort fokus på bærekraft og materialer med høy kvalitet. by TiMo er kanskje mest kjent for sine lekre kjoler og bluser.


Bare ved å kaste et blikk på plaggene så skjønner man hvor de kommer fra. Klærne er romantiske og tidløse, ofte i duse farger og med en vintage-look. Plaggene er tidløse og kan brukes igjen og igjen. Kjolene kan brukes i mange anledninger fra jobb til sommerfest til bryllup. 


Kjolene og blusene kommer i mange ulike fasonger og du kan finne din favoritt enten du er størrelse S eller XL. Hele tekstilindustrien er blitt mer opptatt av bærekraft, og Tina Mollat er spesielt opptatt av å ikke sette varige negative spor. Alt vannet som brukes i farge- og printprosesser gjenbrukes for å unngå å forgifte elver og drikkevann. Hun er også opptatt av at de som lager klærne skal ha ordentlig lønn og trygge arbeidsplasser. by TiMo  bidrar i flere hjelpeprosjekter