Handlekurv

Din handlevogn er tom!
Hvis du handler for 1000 kroner mer, får du fri frakt!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

Olabukse er et must

Ikke noe plagg er folk så opptatt som jeansene sine. Og sånn har det antagelig vært helt siden olabuksa ble introdusert av Levi Strauss i 1873. Hva er det med dette plagget som gjør at det betyr så mye for oss? 

Det finnes en rekke oppskrifter og guider på hvordan den perfekte jeansen skal sitte, og du kan bli gal av å lese dem. For da skal du ikke bare ta stilling til hva slags farge og stil du liker, men også om du har timeglassfasong, pærefasong, eplefasong eller om du er rett opp og ned. Du må lese om hvorfor bredden på skuldrene dine har betydning for valg av høyde og lengde på jeansene, og om hvordan du ved feil valg kan risikere at hele deg ser krympa ut. Nettet er fullt av jeansguider – ikke lese dem. Du mister antagelig både motet og selvtilliten.

Følg din stil 

Selvfølgelig skal du ha jeans. Og de finnes i et utall ulike fasonger, farger/vasker og med ulike detaljer. Velg deg en du synes er fin og som gjør at du føler deg bra. Velg den en som passer din stil og som du lett plukker fram når du skal kle på deg om morgenen. En dag har du kanskje lyst til å ha på den en tettsittende jeans med god stretsj. En annen dag en luftigere jeans med vide ben. Og kanskje liker du best de med pynt og lekre detaljer. Det viktigste er at jeansene er behagelig å ha på. At de føles ut som noe som er deg.  Og at jeansen er av god kvalitet og varer lenge så gir du din skjerv i bærekraftregnskapet. 


Kan løfte antrekket 

Vi har mange jeans i butikken. Og vi vet at et par gode jeans kan løfte et helt antrekk. Vi har jeans i mange varianter og fasonger, fra de med smale ben og høyt liv, vide ben og og høyt liv, til de litt rocka og rufsete med lavere liv. Jeansene kommer i hovedsak i fra tre leverandører: Cambio, Mos mosh og Please. Det er tre helt ulike merker, med helt egen stil og kvaliteter.  


Kvinners favoritt 

Cambio er et tysk merke og mange voksne kvinners favoritt. De er kjent for topp kvalitet, god passform, ofte høyt liv og god stretch som de fleste kvinner over 30 år foretrekker. Stadig flere av jeansene til Cambio er laget i bærekraftig denim der det brukes 80 % mindre vann enn vanlig i produksjonen. 


Please er et italiensk merke som er mest kjent for jeans med en cool look og god passform. Kundene som foretrekker Please, følger godt med på merket, og etterspør ofte en modell før vi har rukket å få den i butikken. 


Mos mosh er et dansk merke som er viden kjent for sine jeans med det lille ekstra. Jeansene med applikasjonen på lommene har et trofast publikum. Det er bare å kaste et blikk på jeansene så ser du at de er laget med merkets slasord: «passion, love&heart»