Handlekurv

Din handlevogn er tom!
Hvis du handler for 1000 kroner mer, får du fri frakt!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

Informasjon
 
Vi ber deg lese gjennom gjeldene kjøpsbetingelser før du handler hos oss.
I det du bekrefter et kjøp har du samtidig automatisk akseptert og godkjent alle gjeldende betingelser.
For å kunne handle med VISA eller MasterCard hos oss må du ha fylt 18 år.
Er du under 18 år kan du få en myndig, for eksempel en foresatt, til å foreta handelen for deg.
Rettigheter og plikter som forbruker ved kjøp i Norge er lovregulert.
For nærmere informasjon kan du følge disse linker
forbrukerkjøpsloven, angrerettloven, markedsføringsloven, personopplysningsloven, e-handelsloven og kredittkjøpsloven.
 
Priser
Alle priser er oppgitt i norske kroner (NOK) inkludert merverdiavgift.
Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før endelig bestilling og inkludere alle utgifter forbundet med kjøpet som frakt, emballasje m.m.
Eventuelle prisendringer som skjer etter bestillingstidspunkt får ikke tilbakevirkende kraft.
Din bestilling er bindende når ordren blir registrert og du har fått bekreftelse.
Du kan likevel angre kjøpet ifølge norsk lov.


Angrerett

Hvis du vil bytte en vare må du sende den tilbake til oss innen 14 dager. Varen må være i samme stand som da den ble sendt, dvs ubrukt og med alle lapper på. Undertøy og bikini byttes ikke. Du som kunde må dekke fraktkostandene ved en retur. Angrerettsskjema vil bli sendt seg sammen med pakken du har bestilt. Brukes angreretten på varer som er bestilt med rabattkuong eller rabattkode, er det beløpet du har betalt for varen som returneres. Du kan altså ikke få refundert et høyere beløp enn du har betalt for varen.


Reklamasjon


Dersom det oppdages feil eller mangler ved varen som er kjøpt hos oss må kjøper innen rimelig tid gi oss beskjed om dette via epost - post@rustikklivsstil.no. Produktet sendes så kostandsfritt tilbake og ny vare vil bli tilsendt så fremt lagerbeholdningen tillater det. Vi dekker porto til å fra ved behandling av reklamasjonsproduktet. Når reklamasjonen er godkjent refunderer vi kostandene tilbake til din konto, eller sender ny vare. Ta kontakt med oss ved en retur, da dekker vi frakten ved fremleggelse av fraktkvittering. Alle varer blir kontrollert for feil og mangler før de blir pakket og sendt til deg som kunde. Skulle det oppstå uhell under frakt så det blir synlig skade på emballasjen, må du ta kontakt med oss med en gang så vi kan ordne opp i situasjonen.


Forbehold


Vi tar følgende forbehold: Varen kan være utsolgt. Farge kan avvike noe fra virkeligheten bla fordi bilder kan oppleves ulikt på ulike dataskjermer og mobile enheter. Det kan foekomme skrivefeil på produkter. Og avvik kan forekomme, da lageret vårt reguleres elektronisk.

 
Betaling
DIBS Kortbetaling:
 
Når du handler hos oss blir betalingen behandlet av DIBS som er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og MasterCard.
Med DIBS har man de samme garantier og den samme trygghet som i den fysiske verden.
Det er ingen oppbevaring av kortnummer i nettbutikken. Betalingen er sikret med SSL og alle kortdetaljer er kryptert.
Du blir bedt om å oppgi CVV2-koden som står bak på kortet ditt. Dette er en 3-sifret kode som står til sist i signaturfeltet.
Ved bestilling blir det utført en autorisasjon som sjekker at kortet er gyldig og at det er dekning på det.
Du vil få bekreftelse på mail så snart bestillingen er gjennomført.
Dersom du ikke får ordrebekreftelse på mail så sjekk at mailadressen din er korrekt.
Skulle du ha noen problemer så er det bare å ta kontakt
DIBS Faktura:
En enkel, sikker og fleksibel betalingsmetode.
·         Motta dine varer før du betaler
·         14 dagers betalingsfrist
·         Del opp betalingen som det passer deg
·         Enkelt og sikkert

Vilkår
Når du velger å betale med DIBS Faktura så vil fakturaen sendes sammen med din bestilling. Betalingsfristen er 14 dager og et fakturagebyr tilkommer. Ved forsinket betaling vil det bli sendt en purring og/eller inkassovarsel, og lovbestemte gebyrer vil påløpe. Fakturaen betaler du til arvato Finance AS som er samarbeidspartneren til DIBS. arvato Finance AS gjennomfører som vanlig en kredittkontroll og for privatpersoner vil levering kun skje til den folkeregistrerte adresse. Kjøperen skal være fylt 18 år. Hvis du er firmakunde vil levering kun skje til den adressen firmaet er registrert. Firmaet skal også være registrert i det land hvor kjøpet foretas. Regler for dør- og fjernsalg gjelder ikke for kjøp i firmaregi.
Del opp betalingen
DIBS tilbyr delbetaling i samarbeid med arvato Finance AS. Du velger selv om du ønsker å betale et angitt  «minstebeløp å betale» på tilsendt månedsfaktura eller betale mer om du heller ønsker det. Du kan når som helst, uten ekstra kostnad, velge å avslutte din delbetaling ved å betale inn hele det resterende kredittbeløpet.